Eco Gummy

Ecogummy bandenmarktplaats

Ecogummy.com is een marktplaats voor het verkopen en kopen van gebruikte banden. Deze bandenmarktplaats is opgericht om consumenten en verkopers van gebruikte banden te helpen om niet alleen lokaal met elkaar in contact te komen, maar ook om talloze gebruikte banden online beschikbaar te stellen en daarmee de ecologische voetafdruk te verminderen. Hier kunt u het juiste product vinden of toegang krijgen tot het juiste bedrijf zonder dat u onnodige telefoontjes, verplaatsingen moet doen.

Ecogummy.com heeft een dagelijks wisselend aanbod in gebruikte banden en wielen voor personenwagens. Als u een gebruikte band zoekt is de kans groot dat u die bij Ecogummy.com vindt. Op deze website vindt u een overzicht van gebruikte banden en wielen die wij u momenteel kunnen aanbieden via onze professionele partners.

Ecogummy.com biedt consumenten, autobedrijven, bandencentralen en andere relaties in de autobranche een uitgebreid platform voor de online tweedehands banden verkoopmarkt. Het platform omvat gebruikte banden.
Diverse filteropties helpen bij het vinden van de juiste banden. Dit is mogelijk via de website en de mobiele site. Met het grote bereik van internet biedt Ecogummy.com uitgebreide, doelgroep georiƫnteerde advertentiemogelijkheden en diensten.

Indien verdere vragen en/of opmerkingen, aarzelt niet om ons te bellen en/of te mailen

support@ecogummy.com
+32 483 415 873